Esbjerg Pride Parade 2024

6. juli 13.00, I.C. Møllerparken

Information

Sidste år afholdt vi Esbjergs første Pride Parade – nogensinde.

Vi gentager succesen, og afholder i år Esbjerg Pride Paraden den 6. juli kl. 13.00.

Ruten starter ved I.C. Møllerparken og slutter med et brag af en fest på Torvet i Esbjerg. Eventet er en folkefest for hele byen, der holdes i håb om at skabe sammenhold på trods af forskelligheder og vise at en gammel konservativ fiskeby også være med, når det gælder om at acceptere og respektere diversitet.
Gå med på ruten når vi viser at byen har plads til alle uanset om du del af LGBT+ miljøet eller ej.

Vi er i fuld gang med planlægningen, og der vil løbende komme mere information. Følg med på vores Facebookside, hvis ikke du vil gå glip af nyheder!

Ruten

Den endelige rute er endnu ikke fastlagt. Information om ruten offentliggøres så snart alle godkendelser er på plads.

Formål

Udover at være en kæmpe folkefest, så er Esbjerg Pride Parade et event der skaber omtale om retten til forskellighed, samt sætte fokus på den ensomhed og fremmedgørelse, der kom opstå på heraf. Med andre ord skabe plads til mangfoldighed.

Hos Esbjerg Pride arbejder vi året rundt på at informere samt skabe forståelse og accept af LGBT+ i Esbjerg gennem mindre events, der leder op til paraden.

Mangfoldighed er for alle
Uanset om du er en del af LGBT+ miljøet eller ej, inviteres du til at deltage, så vi sammen kan vise at der er plads til forskellighed i Esbjerg. 

Program

Det endelige program for Esbjerg Pride Parade 2024 er endnu ikke offentliggjort. Vi deler løbende nyheder om artister og indhold på vores facebookside.